Mindfulness Praktijkboek: Vaardigheden voor Trainers Rob Brandsma

ISBN:

Published: September 1st 2012

Hardcover

302 pages


Description

Mindfulness Praktijkboek: Vaardigheden voor Trainers  by  Rob Brandsma

Mindfulness Praktijkboek: Vaardigheden voor Trainers by Rob Brandsma
September 1st 2012 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 302 pages | ISBN: | 8.53 Mb

Dit boek maakt de mindfulnesstraining praktisch. Het beschrijft de algemene trainersvaardigheden en -competenties, alle trainingsonderdelen, met suggesties voor hun uitvoering, en vele levendige voorbeelddialogen. Met deze compleetheid vormt het eenMoreDit boek maakt de mindfulnesstraining praktisch. Het beschrijft de algemene trainersvaardigheden en -competenties, alle trainingsonderdelen, met suggesties voor hun uitvoering, en vele levendige voorbeelddialogen. Met deze compleetheid vormt het een volledige bespreking van het mindfulness-trainersschap.

Het heldere taalgebruik en de vele praktijkvoorbeelden, geput uit jarenlang trainerservaring van de auteur, maken het Mindfulness Praktijkboek een onmisbaar werk voor mindfulnesstrainers en zij die dit willen worden. Het boek begint met de beschrijving van mindfulnesstraining als leerproces.

Vervolgens komen de drie werkvormen aan bod: beoefening, enquiry en educatie. Daarna richt het boek zich op de persoonlijke inbreng van de trainer, want de belichaming van mindfulness is een van de belangrijkste effectieve ingrediënten in de training.

Als geen ander behandelt dit boek diepgaand de werkzame mechanismen van mindfulnesstraining, zoals dit is gebaseerd op het oorspronkelijke trainingsmodel Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) van Jon Kabat-Zinn.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Mindfulness Praktijkboek: Vaardigheden voor Trainers":


simplehomenetworks.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us